Український співак DZIDZIO нещодавно став жертвою зухвалого нападу: сталося це у Києві, біля радіокомпанії "Тауер" на вулиці Хвойки, 15/15 (Подільський район). Зловмисники з місця злочину одразу втекли.

Після цього артист потрапив у лікарні, була навіть загроза втратити слух. Втім, правоохоронцям все ж вдалося отримати відео з камер спостереження і затримати зловмисників.

За даними київської поліції, у потерпілого виник конфлікт з невідомими, які агресивно поводилися і нецензурно лаялися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після тривалої словесної перепалки вони вдарили артиста по голові і втекли на двох автомобілях. Правоохоронці опитали потерпілого, взяли пояснення у очевидців і вилучили відео з камер спостереження.

Фігуранти злочину також встановлені. Це - 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів. Подільське управління поліції кваліфікують злочин за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисників оголосили в розшук і заочно пред'явили про підозру у вчиненні злочину. За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Дивіться: Поліцейські Києва оголосили про підозру двом іноземцям за напад

У п'ятницю, 28 грудня, в Києві за адресою вулиця Вікентія Хвойки 15/15 стався напад на популярного українського виконавця DZIDZIO. Невідомі побили артиста та зникли.

За словами DZIDZIO, біля входу в радіокомпанію до нього підійшли кілька невідомих. Один з них запитав, чому виконавець загрожує його матері. Співак пояснив, що не розуміє, про що йде мова. Після цього один з чоловіків вдарив DZIDZIO по обличчю, а другий завдав ще кілька ударів, одним із нападників був рейдер Михайло Мєшков.

Артист знайомий з ним особисто. Відомо, що Мєшков нібито викупив у колишнього учасника гурту DZIDZIO Олега Турко, він же Лесик, частку в компанії Meison entertainment. А напад на співака - це наслідок "розбірок" з приводу компанії.

Дивіться: DZIDZIO розповів, хто і чому його побив в Києві: всі подробиці інциденту

В Киеве по адресу улица Викентия Хвойки 15/15 неизвестные избили певца DZIDZIO

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 28 december 2018

Певец DZIDZIO прокомментировал нападение неизвестных

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 28 december 2018

Нагадаємо, DZIDZIO вперше розповів про жорстоке побиття.Як повідомляв "Знай.ua", зірка шоу "Голос" ледь не вбив кохану. Також "Знай.ua", українські зірки бурхливо відреагували на побиття DZIDZIO.