Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирішила показати, якою пустотливою малечею була в дитинстві, виставивши кумедний старенький знімок. Так, Кім зізналася, що в дитинстві її ніжно кликали Кікі.

"Кікі", - лаконічно підписала Кардашьян. За 22 години кадр встиг набрати більше 1,6 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали писати, яка ж маленька мила і солоденька. Були і ті, хто не зрозумів, чому Кім називали Кікі, а не Кімберлі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.