Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість вирішила похвалитися пишними силіконовими грудьми, прикривши їх надто маленьким купальником. Так, дівчина виставила відео, на якому в кадр ледь вмістилися масивні "гідності".

"Я люблю своїх фанатів", - зізналася Квітко. За 7 годин відео зібрало майже 228 тис. переглядів. Фолловери не змогли пройти повз і залишилися в захваті від побаченого, засипавши Анастасію різними хтивими компліментами. Були і ті, хто зазначив, що модель не може жити без фотошопу, навіть на ролик накладаючи фільтри.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.