Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила відпочивати в теплі краї, звідки вже встигла виставити масу фото в купальниках. Так, дівчина похвалилася величезними грудьми, надівши надто маленьке бікіні з глибоким декольте.

"Всім доброго ранку",- побажала фанатам Квітко. Фолловери почали пускати слину на апетитну фігуру дівчини, завалюючи її компліментами. За 20 годин кадр набрав 146 тис. лайків. Деякі також порівняли модель з живою Барбі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.