Зйомки в програмі "Сьогодні ввечері", присвячені Ігорю Ніколаєву, ледь не стали для Примадонни російської естради Алли Пугачової останніми у житті.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Заради того щоб привітати близьку людину з 40-річчям творчої діяльності, Алла порушила обітницю мовчання і приїхала в "Останкіно". Однак незабаром про це дуже пошкодувала.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Коли Примадонна увійшла в студію, вона відразу відчула себе зле. Через кілька хвилин після початку зйомок у Алли Борисівни стало сильно дерти в горлі. Щоб вгамувати неприємний симптом, Пугачова зробила кілька ковтків води. Але марно! Незабаром співачка зрозуміла: у неї почала розвиватися алергічна реакція! З кожною хвилиною їй ставало все гірше: з'явилися навіть ознаки задухи. Зрозумівши, що впоратися з приступом не в силах, Примадонна поспішила на вихід.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Ігор Ніколаєв був розчарований, адже Пугачова обіцяла, що буде залишатися в студії протягом всієї програми. Але співачка зрозуміла: якщо залишиться, може задихнутися. Побачивши за лаштунками Алегрову, вона забула про старі чвари і стала скаржитися тій на своє самопочуття.

"Я хотіла відсидіти до кінця, але не можу: мучуся через кашлю! - поскаржилася Алла Борисівна, а потім продовжила: - Я була в цій студії багато разів - і нічого, все нормально. А сьогодні прямо не можу зупинитися!", - розповіла Примадонна.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Разом зі співробітниками програми Пугачова стала з'ясовувати, через що у неї могла початися алергічна реакція. В результаті прийшла до висновку, що це сталося через штучний снігу, яким була декорована студія.

Однак шанувальники співачки іншої думки. Вони вважають, що алергія у Пугачової розвинулася через стрімке схуднення. Не виключено, що для зниження ваги Примадонна приймає таблетки, які спровокували розвиток алергії.

Пугачова та Галкін
Пугачова та Галкін

Нагадаємо, Пугачова розповіла історію про стосунки з відомим російським музикантом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Алла Пугачова неймовірно запалила на російському шоу "Сьогодні ввечері".

Також Знай.ua писав про те, що Максим Галкін різко присоромив онука Алли Пугачової Микиту Преснякова.