Японська співачка, яка працювала з Аллою Пугачовою на гастролях зізналася, що Примадонна вживала неймовірну кількість алкоголю. Передає Clutch.

У 1987 році Алла Пугачова гастролювала з відомою японською співачкою. У російській програмі Сьогодні ввечері, присвяченій 40-річчю творчої діяльності Ігоря Ніколаєва, журналісти взяли інтерв'ю в японки.

Співачка на ім'я Токіко Като розповіла, що їй пощастило виступати з Пугачовою і Ніколаєвим, коли ті ще були початківцями. Після концерту Като запросила росіян на вечерю до ресторану, яким володіє її сім'я. Вона була просто шокована їхньою поведінкою.

"Пугачова тоді пила дуже швидко, їй не встигали наливати. Якщо чарка була порожня, то вона брала чарку у сусідів", – стверджує японська співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сама ж Примадонна тільки посміялася над цим і заявила, що японці п'ють набагато більше, ниж росіяни.

Раніше повідомлялося, що знаменитий російський музикант і композитор Ігор Ніколаєв став головним героєм нового випуску російського шоу "Сьогодні Ввечері", інформує replyua.net.

Серед гостей шоу були друзі знаменитості, а також його давня подруга, примадонна російського шоу-бізнесу Алла Борисівна Пугачова, яка і розповіла, як вони познайомилися з Ніколаєвим, а також як вона допомогла розкрутитися блискучій кар'єрі музиканта 40 років тому, в 1979 році.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

"Я знайома з ним 40 років. Він сам не побоявся до мене підійти в Останкіно, ми тоді шукали клавішника. Послухали – він був прекрасний! Йому неможливо було відмовити", - згадувала Пугачова.

"Він тоді прийшов молодий, симпатичний, якийсь неймовірно світлий чоловік, світлий хлопчик. Хапав все на ходу, з такою легкістю! Я завжди говорила, що це Моцарт", – додала артистка.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Нагадаємо, знаменита російська співачка Алла Пугачова неймовірно запалила на російському шоу "Сьогодні ввечері".

Раніше Знай.ua повідомляв, Максим Галкін різко присоромив онука Алли Пугачової Микиту Преснякова.

Також Знай.ua писав, Алла Пугачова відмовилася від новорічних концертів і корпоративів, хоча їй пропонували гонорар у 300 тисяч євро.