Меган Маркл розповіла світу, коли можна чекати появи її первістка. Передає Clutch.

Нещодавно Маркл і принц Гаррі здійснили перший спільний вихід у світ у новому році. Вони вирушили в місто Біркенхед на узбережжі Ірландського моря з благою місією. Пара відвідала відкриття скульптури з нагоди 100-ї річниці смерті англійського поета Вілфреда Оуена.

Меган, як завжди, виглядала чудово: на ній було надягнута фіолетова сукня від Aritzia, червоне пальто від Sentaler, туфлі і маленька сумочка.

Під час прогулянки один із шанувальників герцогині запитав, коли з'явиться дитина Маркл. Дружина принца Гаррі розповіла, що вони очікують пологів в кінці квітня або на початку травня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Telegram-чаті з релігійними фанатиками опублікували фото Кейт Міддлтон біля одного з супермаркетів, куди вона самостійно ходити за покупками.

Терористи з "Ісламської держави" планують отруїти їжу герцогині Кембриджської Кейт, яку вона самостійно купує в супермаркеті.

Меган Маркл
Меган Маркл

Шкідливий задум обговорювали в месенджері Telegram, передає Daily Star Sunday з посиланням на джерело в спецслужбах.

Зокрема, в листуванні було виявлено зображення герцогині Кейт, яка котить перед собою візок з супермаркету - на фото був намальований червоний хрест, а в підписі говорилося: "Ми знаємо, що вона їсть, це отруїть!"

Повідомлення, в якому також наводилися інструкції, як розмістити отруту в продуктах, було поширено в чаті, в складі якого чимало релігійних фанатиків.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

У листуванні терористів серед іншого перераховувалися супермаркети, де герцогиня буває найчастіше.

Спецслужби вважають, що ці заклики пов'язані з терористом Хуснайном Рашидом, який зараз відбуває покарання у в'язниці. Раніше він закликав до замаху на життя маленького принца Джорджа.

Маркл і Міддлтон
Маркл і Міддлтон

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди 37-го дня народження Кейт Міддлтон не було принца Гаррі і Меган Маркл.

Раніше Знай.ua повідомляв, моторошний скандал навколо Меган Маркл прогримів на весь світ.

Також Знай.ua писав, брат Кейт Міддлтон розповів про багаторічну боротьбу з важким захворюванням.