Російський співак Сергій Лазарєв поділився знімком з українською артисткою Ані Лорак та її дочкою. Про це передає Clutch.

Сергій Лазарєв вже деякий час відпочиває в Маямі разом з Ані Лорак і її дочкою. Нещодавно він опублікував фото, на якому стоїть разом зі співачкою і тримає 5-річну Соню на руках.

"Дружба в шоу-бізнесі існує!! Наочний приклад!! Люблю вас, мої друзі!", – написав Лазарєв.

Шанувальники Лорак тут же почали писати, що Лазарєв стане новим папою для Соні і замінить чоловіка-зрадника.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мрію про парі Серені з Ані. Класно виглядаєте разом!!! Софійка на руках, так мило! І Філіп-хрещений", "Соня Лазарєва, як рідного батька обіймає", "Чому відразу треба шукати підступ!!! Це їх життя, нас не стосується! А в цілому всі талановиті та чудові! Ось це головне!", "Життя одне, треба цінувати кожну хвилину проведену разом. Це стосується кожного, не тільки цих людей. Дружба-то може і є, але хтось один, а може, обидва, все одно все зіпсує і закохається, або нишком страждати буде, або натякне, а там або переллється в любовні відносини, або розставання. Ніколи не знаєш, чим закінчиться" – коментують фани.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії.

На знімку вона позує на вечірній прогулянці. Геолокації на фото немає, але раніше Лорак викладала фотографії з Майамі, так що швидше за все вона там. Шанувальники також припускають, що співачка може бути вже в Лас-Вегасі, так як з цього міста публікує фотографії її друг Сергій Лазарєв.

Нагадаємо, Ані Лорак виклала новеньке селфи, проте фанати порівняли її з Майклом Джексоном.

Раніше Знай.иа повідомляв, напівгола Ані Лорак запалила під носом у Путіна.

Знай.иа писав,країнський вчений висловив все про Ані Лорак.