Українська співачка Оля Полякова знялася для нової рекламної кампанії, фото вийшли вельми спокусливими.

Як відомо, головною "фішкою" Олі Полякової є її довгі ноги, які навіть мають власний Instagram-аккаунт. Саме завдяки ногам Оля стала "обличчям" бренду жіночих колготок.

А нещодавно зірка знялась у новій рекламі бренду. ЇЇ фото використовували як для рекламної кампанії продукції так і для дизайну упаковки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зйомка була максимально відвертою. На співачці були лише мереживний бра, колготки тілесного кольору і класичні туфлі-човники. Пікантне місце під колготками зірка прикрила атласним бантиком. Вийшло, як завжди, стильно і сексуально.

Не секрет, що для Полякової фотосесії в білизні чи без неї не є чимось складним. Оля не з "соромливих", тому охоче демонструє свої принади на камеру.

Кожне фото Олі Полякової в Insagram набирає тисячі лайків і хвалебних коментарів. Шанувальники поп-співачки буквально засипають її компліментами.

Довгонога "кокошниця" не втомлюється і радо ділиться з шанувальниками пазлами зі свого житя. Вона із задоволенням публікує спокусливі фото. А нещодавні знімки зірки з курорту звели "з ума-розуму" фанатів.

Нагадаємо, Оля Полякова зачарувала шанувальників спекотним фото в бікіні.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала світлину, на якфй позує в білому купальнику біля підніжжя високої пальми, стоячи боком до камери. Голову Олі цього разу прикрашав не кокошник, а величезний пляжний капелюх.

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова похвалилася підтягнутою фігурою в купальнику на пляжі Маямі.

Також Знай.ua писав, Полякова відверто розповіла про тантричний секс з DZIDZO