Актор "Кварталу 95" Євген Кошовий народився під щасливою зіркою, адже, за словами самого артиста, сьогодні його могло вже й не бути серед живих.

Зараз "лисий з Кварталу" відомий всій Україні, його яскраві жарти і пародії на Віталія Кличка давно стали візитною карточкою гумориста.

Але мало хто знає, що Євген Кошовий зобов'язаний саме Володимиру Зеленському і студії "Квартал 95" не лише безбідним життям, але й своїм життям.

В одному з інтерв'ю Євген Кошовий зізнався, що якби не колеги з Кварталу, він перетворився б у наркомана, і невідомо, чи й був би живий сьогодні. Про це пише Рoliteka.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як пояснює сам Кошовий, в тому, що він "присів на голку" немає нічого дивного, адже в його рідному Алчевську це було звичною справою, бо для молоді там не було ніяких перспектив. Молоді люди або їхали звідти назавжди, або ставали на невірний шлях в житті і цим повільно себе убивали.

За статистикою, в середньому наркозалежні люди, яким вчасно не допомогли реабілітологи, живуть не більше 30 років. Така доля могла чекати і на Євгена. Та, на щастя, Володимир Зеленський разом з "Кварталом 95" дуже вчасно увійшли в його життя.

"Голка - це максимум два роки життя. З цих 40% (друзів і знайомих, які сиділи на наркотиках) залишилося 20%. Минуло 18 років. За цей час могло не стати і їх. Тому я себе і зарахував в той момент до цих людей", - розповів Євген Кошовий.

Сьогодні актор відвідує дієтолога, який ретельно стежить за його харчуванням, а про випивку і наркотики Євген Кошовий взагалі назавжди забув. Гуморист одружений із колишньою танцівницею Ксенією, разом вони виховують двох доньок, одна з них вже пішла по стопах батька - брала участь в шоу "Розсміши коміка" і з'являлася на комедійному шоу "Ліга Сміху".

Нагадаємо, зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Кошовий похвалився своїм "розарієм" - у мережі з'явилося зворушливе новорічне фото артиста зі своєю сім'єю.

Також Знай.ua писав, Євген Кошовий попередив українців про провокації, які вже ретельно готуються під ім'ям політичної сили Зеленського.