В український прокат нещодавно вийшов 10-й за рахунком проект студії "Квартал 95" - романтична комедія "Я, ти, він, вона".

Відома актриса і ведуча "Орла і Решки" Настя Коротка розповіла в інтерв'ю шоу "Слава+", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, як їй працювалося з Володимиром Зеленським під час зйомок нової комедії від Студії "Квартал 95".

Настя Коротка

В новому фільмі дівчина зіграла одну з головних ролей. За сюжетом картини, вона була дружиною Володимира Зеленського. Пара, опинившись на межі розлучення, шукає собі інші романи і потрапляє в курйозні ситуації.

"Мені не було складно на знімальному майданчику з Вовою, ні дня. Вони з режисером створювали таку атмосферу розслаблену". Настя Коротка

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Головне питання, яке цікавило глядачів - як цілується шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський. Коротка розповіла, що ставилася до цього, як до простої роботи.

"Це ж не приватний поцілунок, а по роботі. Мені хотілося, щоб все було красиво. Тому, як воно буде, я вже не дуже зациклювалася". Настя Коротка

Настя Коротка

До речі, чоловік актриси, популярний телеведучий Андрій Бідняков, теж з гумором поставився до таких сцен у комедії "Я, Ти, Він, Вона". Коли Настя Коротка з хвилюванням розповідала про майбутню зйомку, він пожартував, щоб актриса потім поділилася з ним враженням.

Нагадаємо, зараз Євгена Кошового без перебільшення знає вся країна. Його яскраві жарти про Кличка і незмінне прізвисько "лисий з Кварталу", на яке зовсім не ображається давно стали візитними картками гумориста.

Але мало хто знає, що саме "Кварталу 95" він зобов'язаний не тільки прибутками, а навіть життям. В одному з інтерв'ю Кошовий зізнався: якби не колеги, він просто став наркоманом, і невідомо, як закінчив би.

Нічого дивного, додає актор, адже в рідному Алчевську зовсім не було перспектив: молоді люди або виїжджали звідти назавжди, або ставали на невірний шлях у житті, тим самим повільно вбиваючи себе.

Як повідомляв "Знай.uа", Притула і Зеленський зустрілися в несподіваному місці.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський отримав ультиматум від українців.