Український співак Віктор Павлік, син якого вже близько чотирьох місяців бореться з саркомою хребців, звернувся до шанувальників із несподіваним повідомленням.

Відповідне звернення співак озвучив у ефірі "Сніданку з 1+1".

Артист повідомив, що наразі стан 19-річного сина Павла, якому була проведена операція в інституті нейрохірургії, вже набагато кращий.

лікарня
лікарня

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

"Дякую всім людям, які молилися, які підтримували, ми лікуємося у нас все йде на покращення, аналізи все краще і краще. Проходимо хіміотерапію. Слава Богу за все, дуже відчувається Ваша підтримка", - повідомив Павлік.

Окрім того артист додав, що подальше лікування планувалося в Ізраїлі, однак Павло категорично був проти їхати за кордон, тому зараз перебуває в Києві в інституті онкології. Завдяки небайдужості та підтримці людей, сім'я має можливість продовжувати лікування, хоч Павлік вже і припинив збір коштів.

"Як кажуть не май 100 рублів, а май 100 друзів і в даному випадку я думаю, що те що в мене є стільки друзів по всій планеті по всій землі – це є дуже-дуже приємно. Спасибі Вам велике. Будьте благословенні і слава Богу, слава Україні", - резюмував співак.

Нагадаємо, відомий український співак Віктор Павлік звернувся до своїх прихильників з неочікуваним проханням.

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Зокрема співак попросив фанатів більше не надсилати йому гроші, адже зібраних вже вистачає на необхідне лікування онкохворого сина.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український співак Віктор Павлік, який кілька тижнів тому повідомив про страшну хворобу сина, заявив про зупинку збору коштів на лікування.

Віктор Павлик
Віктор Павлик

Про це він написано на своїй сторінці в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві шість військовослужбовців Національної Гвардії України госпіталізовані в лікарню, у них підозрюють вітрянку.