Ходять чутки, що на Євробачення в цьому році знову поїде Сергій Лазарєв - вже за перемогою. Не виключено, що знову в тандемі з Філіпом Кіркоровим. Ну, подивимося, скоро обіцяють оголосити ім'я конкурсанта від Росії...

Так, зараз обговорюють цікавий момент: популярний російський співак Сергій Лазарєв може брати участь у конкурсі вдруге

2 роки тому Сергій Лазарєв здобув третє місце на Євробаченні, показавши тим самим один з кращих результатів для Росії за 21 рік участі в конкурсі. Тепер же видання Dni.Ru публікує коментар артиста про можливе повторне участі в Євробаченні.

"Я не беруся судити, чому Росії в цьому році не пощастило на "Євробаченні". Та й не хочеться зараз обговорювати нашу конкурсантку Юлію Самойлову і її пісню – стільки всього вже сказано, що я не відкрию Америки. Така даність, що ми, на жаль, навіть не пройшли у фінал, тому треба робити відповідні висновки і не повторювати помилок", сказав тоді артист.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Хоча при всьому цьому напрузі в мене залишилися хороші спогади від поїздки в Стокгольм.І не тільки у мене, а й усієї моєї команди, і у всієї країни, сподіваюся. Словом, не буду поки загадувати, може, ще раз і ввійду в ту ж річку", - додав артист.

Нагадаємо, Євробачення-2019 "забанило" Росію. Сайт з акредитаційної формою на конкурс "Євробачення" з невідомих причин перестав відповідати на запити користувачів з території Росії. З цією проблемою першими зіткнулися російські журналісти, які вирішили подати заявку на акредитацію на конкурс — при переході на сторінку https://ebu.accredion.com/ браузери наполегливо видають "неіснуючу сторінку". Проблему можна вирішити, лише "обдуривши" ресурс і помінявши IP комп'ютера через додаток VPN — з пристроїв не з території РФ на сайт можна зайти спокійно. Схожа ситуація спостерігалася з забороненою в Росії додатком Telegram. За словами журналістів, проблема існує з осені — вже тоді акредитуватися на "Дитяче "Євробачення" було можливо, лише помінявши IP-адреса пристрою.

Як повідомляв "Знай.uа", фанат перетворював себе на Кароль, а став Лободою.

Також "Знай.uа" писав, Лобода розкрила таємницю імені дочки.