Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка виставила дуже дивний кадр, позуючи в білій прозорій маєчці, проте явно переборщила з фотошопом і "погнула" океан в області талії.

"Красивий теплий мальдівський вечір...🌴", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Аж голова закрутилася на кривий берег і море дивитися. Чого тільки не зробиш, щоб витягнути себе, копчена ви наша...", "Ви як бодібілдер на показі", "Бог фотошопу, аж "море" мальдівське гнеться😂", "Настя , ви хоч закушуйте , перед тим, як п'яні фотки обробити 😂".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.