Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка похвалилася черговим фірмовим шпагатом в купальнику, погнувши горизонт.

"Судячи по кількості переглядів моїх фото, розумію, що все ж мої шпагати викликають набагато більший ажіотаж, ніж інші фото.🤣 Тож не можу позбавити вас такого задоволення.💃🏼🤣 Погодьтеся, #шпагатволочковойвідрізняється стрункістю і граціозністю? Вам можу майстер-клас подати.😉 Надсилайте ваші шпагати і влаштуємо шпагато-флешмоб🤣🌴💃🏼 Під пальмами.🌴😂", - запропонувала Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "А слабо на воді?", "Та ні...нам просто завидно...що Ваша "жаба"де тільки не сиділа)))", "З тих пір, як заплуталася в сукні й брязнула на сцені - тепер пересуваєшся виключно на шпагаті і голою... ближче до землі...", "Насос, тобі лестить тільки твоя білка, ти ніһуя не граціозна шафа".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.