Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка забралася на пальму в купальнику, щоб показати пишну рослинність, однак шанувальники помітили, що дерево пару днів тому облюбувала не менш скандальна Ольга Бузова.

"Джунглі. 🌴", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Це Олін корч🤘", "А у Олі під цим деревом 284 тис. лайків 😂", "Оце дві дурепи, пальму не поділили", "Ви з Бузовою своїми дупами витерли дерево так, що і колючок не залишилося 😂😂".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.