Відома голлівудська акторка та топ-модель італійського походження Моніка Белуччі засмутила своїх фанатів неналежним зовнішнім виглядом. Шанувальникам не сподобався наряд і макіяж зірки з якими вона прийшла на червону доріжку кінопремії "Сезар".

Про це стало відомо завдяки публікації зірки в Instagram і коментарям користувачів під новим постом Моніки.

Справа в тому, що Белуччі вийшла на червону доріжку з дуже неохайним манікюром, а під її нігтями було чітко видно бруд. Це досить сильно обурило її шанувальників. Для вечора 54-річна акторка обрала елегантний чорний костюм і досить непомітний макіяж. Однак, за манікюром вона простежити не встигла.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники акторки тут же почали радити їй звернутися до фахівця, так як Моніка є іконою стилю і завжди повинна виглядати ідеально:

"Вона ж картинка і завжди повинна бути ідеальною! Для неї це непробачно, невже не можна було покрити нігті кольоровим лаком?", - обурилися шанувальники.

Варто нагадати, що легендарна акторка 54-річна Моніка Беллуччі в Instagram опублікувала новий пікантний знімок. На фотографії італійка лежить у ліжку, у високих чорних шкіряних чоботях з відкритим носком і шнурівкою. Образ фатальної спокусниці доповнює вишневе міні-сукню. І виглядає при цьому Моніка просто приголомшливо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 54-річна культова акторка і секс-символ Моніка Беллуччі після хворобливого розлучення з Венсаном Касселем, довгий час не афішувала своє особисте життя. Проте минуло вже чимало часу і ЗМІ вдалося дізнатися нового обранця знаменитості. Так, ним став 36-річний художник Ніколя Лефевр. Різниця у віці парочки всього 18 років, зовсім небагато, враховуючи 31 рік різниці між Касселем і його молоденькою дружиною Кунаки.

Нагадаємо, Моніка Белуччі засвітилася з молодим коханцем: поцілунки парочки потрапили на камеру.

Як повідомляв Знай.uа колишній Моніки Белуччі засвітився в компанії української красуні: хто ця щасливиця.

Знай.uа писав, Моніка Белуччі роздяглася і з'явилася у відвертій позі. Так, їй правда 54.