Знаменитий співак Олег Винник спільно з телеканалом СТБ втілили давню мрію юної шанувальниці артиста в життя. Про це в середу, 16 січня, повідомлило видання "Бізнес.медіа" посилаючись на прес-службу українського телеканалу.

14-річна Христина, яка дуже любить співати стала однією з героїнь спецпроекту, де здійснили її мрію про зустрічі з українським співаком Олегом Винником. Суддя популярного в Україні шоу "Х-фактору" зустрівся з Христиною у студії шоу і гримерці артиста.

Олег Винник решил воплотить давнюю мечту поклонницы

Geplaatst door Украинский обозреватель новостей op Woensdag 16 januari 2019

Як зазначається, у дівчинки не проста життєва доля. Вона живе одна з бабусею при тому, що її батьки живі, але вони розійшлися. Христина живе з бабусею селищі Водяне Харківської області. Головним захопленням дівчинки є спів.
"Буду об'єктивним: голос є. Відкритий, красивий, м'який. Майбутнє є, тільки треба працювати", - зазначив Олег Винник.
Свою музику Христина записує на телефон, монтує відео і виставляє в соціальні мережі. А співати дівчинка почала ще з малих років, і з тих пір вона зірка всіх шкільних концертів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Зеленському на п'яти наступає Винник: у приборкувача вовчиць прокинулись президентські амбіції. Популярний український співак, шоумен і серцеїд Олег Винник не лишився байдужим до майбутніх виборів президента, запланованих на березень 2019 року. То ж він поділився своїми амбітними планами, щодо можливості вступити в передвиборчу гонку за президентське крісло.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": виконавець Едель Лінн звинуватив Винника в тому, що той краде фрагменти з чужих пісень і видає їх за свої. З цієї причини, як підмітив Лінн, у текстах українського виконавця відсутній який-небудь сенс. Винник, в свою чергу, всі звинувачення заперечує і звинувачує Едель у наклепі, а також загрожує судовим розглядом.

Також "Знай.uа" писав, що з фіналісткою Битви екстрасенсів стався курйозний випадок.