Вікторія Бекхем зізналася, що підтримує молодість шкіри завдяки зволожуючому засобу на основі її власної крові. Передає Clutch.

Дружина відомого футболіста нещодавно поділилася в Instagram дивовижними властивостями її нового препарату. Вона стверджує, що витратила на розробку засобу 1200 фунтів і залишилася дуже задоволена. Кремом користується навіть її 7-річна донька Харпер.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Взяти участь у такому цікавому експерименті дизайнер змогла під час відвідування німецької клініки доктора Барбари Штурм, яка широко відома серед прихильників так званого "вампірського фейсліфтінгу". За словами Вікторії, маска на основі крові має приголомшливий ефект: вона прочищає і пом'якшує шкіру, а після процедури її обличчя виглядає більш молодим і пружним. Схоже, Бекхем знає про що говорить, адже для 44 років її вона виглядає приголомшливо.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Як проходить процедура

Як правило, під час перших консультацій у лікаря Штурм, у бажаючих отримати чудо-засіб забирається невелика частина крові, яка проходить через шприц, який містить у собі невеликі металеві кульки. Таким чином кров "думає", що природним чином витікає з порізу, тому виробляє білки IL-1 і TGF-beta. Ці елементи загоюють рани. За словами Штурм, зволожувач на основі цих білків зменшує запалення, зміцнює тканини і стимулює ріст колагену. Завдяки цьому шкіра виглядає молодшою, а прищі проходять практично миттєво.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Нагадаємо, відомий британський футболист Девід Бекхем порадував фанатів зворушливими фото в Instagram. Знаменитість показав, як зазначив Різдво, виставляючи кумедні селфі і накриваючи на стіл. Так, Девід приміряв оленячі роги, після чого привітав дядечка Елтона Джона, а потім почав розрізати святкову індичку.

Раніше Знай.ua повідомляв, Вікторія Бекхем з'явилася на людях без любовного татуювання на івриті, переклад якого був: "мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові"

Також Знай.ua писав, днями в маєток Вікторії і Девіда Бекхем в графстві Оксфордшир знову була зафіксована спроба пограбування.