Багато хто мріє про те, щоб стати частиною королівської сім'ї, але не всі знають, що життя монархів мало схоже на казку. Насправді герцогині і принцеси стикаються з масою поневірянь на своєму життєвому шляху. Наприклад, заради шлюбу з принцом Меган Маркл довелося багатьом пожертвувати. Передає Clutch.

До того, як стати герцогинею Сассекскою, Меган Маркл була знаменитою американською актрисою. Вона була досить прямолінійною дівчиною, яка не соромилася висловлювати свою думку у питаннях моральності і суспільних відносин. До того ж, Меган не соромилася зніматися в еротичних сценах. Але після заручин з коханим їй довелося ретельно стежити за тим, що вона говорить і робить.

Меган Маркл
Меган Маркл

Все, чим тепер займається Маркл, має просувати інтереси монаршої сім'ї. Раніше вона часто висловлювалася про гендерні стереотипи та забобони, за що її відверто засуджує королівський двір.

Дружині принца Гаррі також довелося відмовитися від соцмереж, незважаючи на те, що раніше вона вела популярний блог в Instagram.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл захоплюється йогою і медитацією. До цього заняття вона залучила і свого чоловіка принца Гаррі.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Про це розповів сам Гаррі під час їх з Меган візиту в місто Біркенхед. Там вони взяли участь у презентації скульптури з нагоди 100-ї річниці смерті поета Вілфреда Оуена, пише Daily Mail

Під час цього візиту Меган Маркл розсекретила термін своєї вагітності. Вона вразила присутніх помітно кругленьким животиком. Також наряд Меган порівняли з образом матері її чоловіка принцеси Діани. Подейкують, що вона вже давно намагається слідувати її стилю.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

"Зараз я на шостому місяці вагітності і ми чекаємо народження малюка в кінці квітня або на початку травня. Поки не знаємо, хлопчик це чи дівчинка. Ми хочемо, щоб це був сюрприз", - заявила герцогиня Сассекська.

Нагадаємо, Меган Маркл з величезним животом розповіла найголовніше про свого первістка.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон можуть вбити, і Меган Маркл тут ні до чого.