Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райський відпочинок разом із сестрою Ганною, вибравши для цього Мальдіви. Так, артистка вирішила показати, якою ціною робляться її сексуальні кадри в купальнику, тому залізла на пальму, з якої згодом впала.

"Коротко про те, як створюються шедеври 🤣🤣🤣🤣 Показати вам, що з цього вийшло? 🐒🤪 #оченьхорошо 🤪", - пожартувала Бузова. Фолловери не пройшли повз: "На сучок треба було сісти", "Це коли мужика давно не було.....😂", "Треба було на шпагат сісти😂", "Божевільна дама!))😂👍".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.