Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість похвалилася відпочинком в сонячному Дубай з чоловіком Володимиром Дантесом, звідки вже встигли викласти масу красивих фото. Так, артисти вирішили взяти участь у популярному в мережі челленджері Adele challenge, розставивши в басейні безліч надувних лебедів і створивши справжню пташину армію.

"Зняли з @vladimirdantes - #adelechallenge , наржались ) лебеді задоволені, я теж) ", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Лебедине озеро", "Красуня...як завжди😍😍😂👍", "Серед своїх))", "Повстання лебедів і Надя😍", "Армія лебедів🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко