Черговий флешмоб захопив Instagram - 10YEARCHALLENGE. Під цих хештегом знаменитості і звичайні користувачі діляться своїми фотографіями з 2009 року. Дивись добірку знаменитостей, які не посоромилися показати, як виглядали десятиліття тому. Передає Clutch.

Різ Візерспун

Над "блондинкою в законі" час не владний, і вона, здається, з кожним роком тільки виглядає краще. Якщо б на картинці не було зазначено, що одному з фото 10 років, можна було б подумати, що вони зроблені в різні дні.

Мадонна

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мадонна вже давно знайшла джерело вічної молодості: ця нестаріюча сексі-бабуся не перестає нас дивувати. Важко повірити, що можна зовсім не постаріти за десять років.

Пінк

У випадку з співачкою Пінк час, здається, пішов у зворотний бік. На премії MTV Awards 2008 артистка виглядає набагато дорослішою, ніж на виступі в минулому році. Очевидно, всьому виною вбрання і вкрай дивна мода початку нульових.

Емі Шумер

Так, Емі Шумер важко назвати красунею, але харизми у неї хоч відбавляй. За останній час вона перетворилася з бридкого каченяти на лебедя, набравшись стилю і шарму.

Ілона Гвоздьова

Ілону Гвоздьову з другого сезону шоу Танцюють всі запам'ятали за красу і зухвалість. Рік тому вона виграла танцювальне шоу і тепер може похвалитися щасливою родиною.

Ектор Хіменес-Браво

Український шеф-кухар колумбійського походження прославився як суворий член журі шоу Майстер Шеф. Ектор пише, що в 2009 він працював на Мальдівах.

Мессі

Зірка іспанського клубу Барселона футболіст Ліонель Мессі помітно змінився за останні десять років, став мужнішим і крутим. Але, головне, він виріс як професіонал.

Нагадаємо, Леонардо Ді Капріо і його кохану Камілу Морроне застали за пристрасними поцілунками в одному з ресторанів Нью-Йорка.

Раніше Знай.ua повідомляв, світові знаменитості, які люблять український одяг.

Також Знай.ua писав, Мадонна стала жертвою пластики.