Ні для кого вже не секрет, що в перший день 2019 року відома супермодель і 21-річна дружина актора Венсана Касселя Тіна Кунакі підтвердила свою вагітність. З тих пір дівчина активно ділиться з підписниками знімками та відео з кругленьким животиком. Відомо, що зараз пара відпочиває в Бразилії.

Так, нещодавно Кунакі опублікувала нове відео в своєму профілі в Instagram, на якому вона цілується з Касселем у рожевих променях заходу сонця під чарівною веселкою. Варто відзначити, що прихильники були приголомшені, побачивши цей зворушливий і милий ролик.

Уточнимо, що закохана пара разом вже два роки. Влітку 2018-го Венсан і Тіна зіграли камерне весілля на півдні Франції. Для супермоделі майбутнє немовля стане первістком, а 52-річний Венсан Кассель вже виховує двох дітей від шлюбу з культовою моделлю і актрисою Монікою Беллуччі.

Раніше ми писали про те, що знаменитості відсвяткували Новий рік в сонячній Бразилії, звідки Тіна і виклала оголене фото з доволі масивним вагітним животом. За добу кадр набрав майже 290 тисяч лайків. Фоловери залишилися в захваті і почали вітати щасливу парочку зі святом і цікавим положенням.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що новина про вагітність стала абсолютною несподіванкою для шанувальників зіркової пари. Судячи з величезного живота, термін у Тіни вже цілком великий, з чого можна зробити висновок, що Кунакі виходила заміж вже вагітною.

Як повідомляв портал Знай.uа, в кінці серпня у Франції Венсан Кассель та його молода 21-річна дружина Тіна Кунакі зіграли весілля. Після цього зіркова пара відправилася на відпочинок в Бразилію, потім на французький курорт Біарріц.

Також портал Знай.uа писав, що на сторінці Тіни Кунакі в Instagram з'явилося ще одне пляжне фото, на якому дівчина позує в бікіні, оголивши величезний живіт. Дівчина сидить на колінах на піску, поклавши руки на стегна, і медитує.