У квартиру відомого московського стиліста і близького друга Ксенії Собчак Едгара Мушулова завітали з перевіркою поліцейські. Про це передає телеграм-канал Mash.

Копи знайшли у 27-річного візажиста 0,35 грама кокаїну. За їх версією, Мушулов збирався продати наркотики. Тепер проти нього порушено кримінальну справу за зберігання заборонених речовин.

Мушулов - особистий стиліст Ксенії Собчак і арт-директор мережі салонів краси "Мільфей".

Раніше повідомлялося, що відоме подружжя Ксенія Собчак і Максим Віторган, чутки про розлучення яких з'явилися в середині грудня, здається, зуміли зберегти сім'ю. Так, незважаючи на злі язики, закохані насолоджуються товариством одне одного під час відпустки на Мальдівах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, на подив багатьох юзерів, які вважали, що Ксенія поїхала відпочивати з вірогідним коханцем Костянтином Богомоловим, виявилося, що зараз знаменитість проводить час зі своїм чоловіком. На сторінці в Instagram Віторган запостив романтичне фото, де ніжно обіймаючи дружину, позує лежачи на піску на пляжі.

"Спокуха! Випадково зніс! Дубль два", – коротко прокоментував Максим. Хоча, як стверджують пильні фолловери актора, до цього під постом він написав що "відганяє мошкару, здуває пилинки, інших турбот у раю немає".

Також юзери зазначили, що цей знімок прокоментувала і сама Собчак. Вона написала, що "фото було зроблено два роки тому", проте пізніше видалила цей коментар.

А тим часом Максим у сторіс поділився пікантною відео, на якому Ксенія Собчак зображена оголеною в ліжку і старанно співає одну з пісень Земфіри.

Фанати залишилися в подиві, і відчайдушно задаються питанням, що ж відбувається між подружжям. Проте раді, що вони все ж разом.

"Не знаю, піар це чи ні, але головне – що разом", "Хто б сумнівався. Круто ви людей розвели", "Ура! Я рада, що у вас все добре. Бережіть один одного" – пишуть фанати пари.

Нагадаємо, п'яну Собчак застукали за зрадою чоловікові.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Собчак вивалила всю правду про вагітність.

Також Знай.ua писав про те, що Ксенія Собчак розповіла, як їй вдалося пережити домашнє насильство.