Стало відомо, що 32-річна зірка фільму "Двоє: я і моя тінь" зустрічається з молодим американським художником. Так, днями Ешлі Олсен і її нового бойфренда папараці застукали на побаченні в Нью-Йорку.

Знімки знаменитості опублікували на фан-сторінці сестер Олсен в соціальній мережі Instagram.

На фотографіях можна побачити, як 32-річна Ешлі гуляє по вулицях Нью-Йорка разом зі своїм молодим чоловіком Луї Айзнером. Крім того, вечір закохані провели з рідним братом хлопця Чарлі і його дівчиною. Про це повідомляє The Daily Mail.

Як виявилося, пара зустрічається ще з осені 2017 року, однак Ешлі Олсен жодного разу не афішувала їх відносин. Також відомо, що новий хлопець актриси займається творчою діяльністю і часто публікує свої роботи на особистій сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Айзнер проживає в Лос-Анджелесі, а Ешлі в Нью-Йорку, тому через відстань і насичений графік актриси, їх побачення трапляються вкрай рідко. При цьому в одному зі своїх інтерв'ю зірка зізналася, що замислюється над переїздом до Лос-Анджелесу.

Примітно, що сестра-близнюк Ешлі Олсен Мері-Кейт вже три роки перебуває у шлюбі з 49-річним Олів'є Саркозі. Чоловік працює банкіром і є братом колишнього президента Франції. А сама Ешлі деякий час зустрічалася зі старшим на 28 років фінансистом Річардом Саксом. У 2017 році пара оголосила про розставання.

Мері-Кейт Олсен і Олів'є Саркозі

Нагадаємо, що 29-річна дочка Арнольда Шварцнеггера Кетрін Юніс тепер заручена з 39-річним актором Крісом Прэттом. Прихильницям "Вартових Галактики" і "Світу юрського періоду" тепер залишається лише проливати сльози за голлівудського красеня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі не дуже любить говорити про дітей, адже журналісти і так встигають "розкопати" багато особистої інформації про її сім'ю. Однак, нещодавно вона зважилася дати відверте інтерв'ю.

Також портал Знай.uа писав, що Моніка Белуччі засмутила своїх фанатів неналежним зовнішнім виглядом. Шанувальникам не сподобалися вбрання і макіяж зірки, з якими вона прийшла на червону доріжку кінопремії "Сезар".