Донька відомого музиканта Майкла Джексона, 20-річна бісексуалка Періс, яка нещодавно розірвала роман з відомою моделлю Карою Делевінь, раптово потрапила до лікарні. Періс проходить курс лікування в спеціальній клініці через проблеми з "емоційним і фізичним здоров'ям".

Про це повідомляє видання Entertainment Tonight з посиланням на джерело з оточення моделі.
З'ясувалося, що Періс не змогла впоратися з емоційним навантаженням, яке обрушилася на неї останнім часом, і змушена була звернутися до медиків за допомогою.

За словами інсайдера, у моделі виникли проблеми з емоціями і вона самостійно вирішила, що їй потрібен якийсь час, щоб перезавантажитися і визначити пріоритети в житті. Останній рік був для неї нелегким.

"Після важкого року і роботи Періс вирішила, що їй потрібно трохи відпочити, перезавантажитися. Її фізичний і емоційний стан для неї зараз в пріоритеті. Вона сама звернулася в клініку і стала її пацієнткою. Періс сподівається, що там їй допоможуть вирішити її проблеми і складуть план лікування ", - розповіло джерело.

Періс з колишньою подружкою Карою Делевінь
Періс з колишньою подружкою Карою Делевінь

Також повідомляється, що на даний момент стан Періс значно покращився, вона вже готова повернутися до роботи. Інсайдер зазначив, що з нетерпінням чекає виходу Періс з лікарні - оновленої, жвавої та готової до нових проектів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зазначити, що у Періс вже були схожі проблеми, вона навіть хотіла покінчити життя самогубством в 15-річному віці. В одному з інтерв'ю модель зізналася, що різала себе, приховуючи це від сім'ї. Періс пояснила це ненавистю до себе і низькою самооцінкою, вона вважала, що не гідна того, щоб жити.

Нагадаємо, 20-річна донька Майкла Джексона Періс останнім часом стала набирати скандальної популярності завдяки сміливим витівкам і зухвалій поведінці.
Недавно дівчина презентувала кадри з рекламної зйомки, в якій взяла участь. Джексон сфотографувалася для взуттєвого лейблу RE / Done + Weejuns, причому на знімках модель постала практично голою.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Майкла Джексона вразив світ схожістю з батьком

Також Знай.ua писав, Кара Делевінь і Періс Джексон продемонстрували почуття на людях