Американська співачка Мадонна, яку називають "королевою поп-музики" і яка влітку відсвяткувала 60-річний ювілей, з'явилася на публіці з дивним обличчям.

Мадонна потрапила в об'єктиви папараці в аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку після повернення з подорожі. А от для інших вона була практично невпізнанною, передає Daily Mail.

Співачка була у вушанці з пишним хутром, чорному пуховику в спортивних штанях і кросівках. Але її обличчя було годі впізнати: воно швидше скидалося на воскову маску. Мадонна посміхалася з великими труднощами і погано розмовляла. Все це вказує на те, що поп-діві, скоріш за все, зробили нову пластичну операцію.

Ще раніше таблоїди писали, що Мадонна вирішила зробити підтяжку обличчя і розгладити зморшки. Однак, як свідчать фото, співачка стала жертвою невдалої пластики і її обличчя перетворилося на маску.

Деякі шанувальники зазначили, що операція просто спотворила обличчя поп-діви. Сама Мадонна ніяк не прокоментувала в мережі свій новий вигляд.

Співачка давно не звертає увагу на громадську думку і не раз користувалася послугами пластичних хірургів, про що не соромиться говорити. Вона неодноразово заявляла, що не збирається миритися зі старістю. Мадонна активно займається спортом, танцями і демонструє спортивну фігуру, якій можуть позаздрити молоді дівчата.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно фанати запідозрили, що Мадонна зробила операцію по збільшенню сідниць.
Співачка виступила в нью-йоркському гей-барі, де виконала кілька пісень під акомпанемент її 13-річного сина Девіда Банди. Однак не пісні стали предметом обговорення, а сильно змінена форма її сідниць. Після того як відео з вечірки потрапило в інтернет, в Мережі розгорнулося бурхливе обговорення її зовнішності.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мадонна оприлюднила своє "голе фото" з молодості – 19-річна співачка постала на ньому у костюмі Єви.

Також Знай.ua писав, Мадонна показала голі груди модній тусовці Нью-Йорка.