Донька популярної української співачки Олі Полякової, яка слідом за матір'ю активно викладає в соцмережах фото з відпочинку, в цей раз здивувала користувачів мережі.

Нагадаємо, що Оля Полякова після дуже напруженого концертного графіка з сім'єю відправилася до Таїланду. Про це пише портал "Політека".

Зірка із задоволенням ділиться з шанувальниками яскравими фото з відпустки в соціальних мережах. 13-річна донька Олі Полякової слідує її прикладу. І ось сьогодні, 14 січня, на своїй офіційній сторінці в Instagram опублікувала яскраве фото. Цього разу на своїй instagram-сторінці Маша Полякова опублікувала нове фото, на якому демонструє стрункі ніжки — такі ж довгі, як у її зіркової мами.

"Чи змінюється ваш настрій від погоди??", – підписала свій новий знімок зірка.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Шанувальники 13-річної блогерши поспішили залишити під знімком свої захоплені відгуки:

"Таак, дуже!", "Красуня", "Дівчинка вогонь", "Буває, ти дуже гарна", "І не тільки від погоди!!іноді від оточуючих", "Не люблю я залежних людей, бо сама не така, я сама знаю, що живіт у мене завеликий", "Шикарне волосся".

Варто нагадати, що українська співачка Оля Полякова знялася для нової рекламної кампанії, фото вийшли дуже спокусливими. Як відомо, головна "фішка" Олі Полякової є її довгі ноги, які навіть мають власний Instagram-аккаунт. Саме завдяки ногам Оля стала "обличчям" бренду жіночих колготок. А нещодавно зірка знялася в новій рекламі бренду. Її фото використовували як для рекламної кампанії продукції так і для дизайну упаковки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Оля Полякова, яка всі зимові канікули засмагала в Майамі, поділилася у своєму Instagram успіхами доньки Марії. Так, старшій доньці Полякової вдалося схуднути на сім кілограмів. 13-річна дівчинка відмовилася від солодкого, дотримувалася суворої дієти і активно займалася спортом.

Нагадаємо, Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах: фото до і після.

Як повідомляв Знай.uа Полякова похвалилася красунею-донькою в бікіні: схожа на Барбі.

Знай.uа писав, донька Олі Полякової відправила в Росію обіцяний Путіним рай: діти завжди кажуть правду.