Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість відправилася на відпочинок в сонячну Мексику разом з репером Потапом, яким давненько приписують роман і шлюб. Так, всю відпустку артисти виставляли фото та історії порізно, однак нещодавно Настя все-таки "засвітила" спільний знімок з коханим чоловіком, виконавцем Позитивом і його дружиною.

"Це був найсмачніший ранок в Санта Моніці😋🍬", - зізналася Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Я так розумію тут 2 пари???😉😉😉", "Потап і Настя чоловік і дружина?", "Сніданок парами?😉", "Ну нарешті ви шифруватися перестали 😍 Розумнички ❤️🔥", "Ясно ж було давно що Настя живе з Потапом! Щастя здоров'я)".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.