Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість разом з сім'єю відправилася на відпочинок в сонячні Арабські Емірати. Так, артистка вирішила виставити фото в смарагдовому купальнику, похвалившись розкішною фігурою.

"Люблю цей рай", - лаконічно підписала Єфросиніна. Фолловери залишилися в захваті: "Чудові форми!!! Відразу видно, що це результат клопіткої праці!!! Краса!!!", "Ідеальна тіло БОГИНІ😍💞💜❤️", "Неперевершена жінка! Маріє ви приклад для своєї доньки❤️😘", "Шикарна фігура 🤤😛, Марія Ви неперевершена . У Вас прекрасне тіло, все на місці, там де треба!!! Око радіє, коли дивлюся на Вас!!!!!!🔥🔥🔥⭐️⭐️⭐️⭐️".

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще