Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно співачка відправилася до Лос-Анлжелес, щоб відпочити і побачитися з молодшою дочкою Монікою. Так, артистка вирішила прорекламувати розкішний автомобіль BMW, який взяла в оренду.

"Як же нереально в улюбленому Лос Анджелесі 🌴.
Для всіх це місто різне, але якщо ви знаєте потрібних людей, які все знають, тоді ви будете так само щасливі )) Але LA це місто, в якому неможливо без автомобіля!", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Прекрасна 👸🔥🔥🔥👍👍👍", "Голлівудська дівчина 😍 дуже цікаве фото, машина в тему 🙌", "Сама ніжність♥️🧚‍♀️", "Класна тачка👍".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.