Деякі знаменитості воліють тримати своє особисте життя за сімома замками і не розповідати про нього публіці. Які зіркові мами ретельно приховують своїх коханих і батьків своїх дітей? Передає Clutch.

Марія Порошина

Коли преса дізналася, що Марія Порошина вагітна п'ятою дитиною, шанувальники були повністю впевнені, що її батько - чоловік актриси, Ілля Древнов. Правда, через деякий час виявилося, що пара давно розлучена. Після цього ймовірними батьками ставали і колеги актриси, і іноземці. Сама Порошина не бажає відкривати завісу таємниці щодо свого нового кохання.

Лена Хіді

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У зірки Гри Престолів Лени Хіді двоє дітей. Перша від її колишнього чоловіка Пітера Лоурана, а друга - невідомо. Шанувальники часто бачили актрису в компанії колеги по серіалу Педро Паскаля, але ніхто з пари так офіційно і не підтвердив стосунки. А після народження дочки Паскаль і зовсім ніби зник з життя Хіді.

Світлана Лобода

Відома співачка народила дитину ще в кінці травня 2018 року, але шанувальники досі не знають, хто ж все-таки батько її доньки Тільди. Більшість впевнені, що тато — Тілль Ліндеманн, соліст групи Rammstein, але Лобода досі не підтвердила чутки.

Олена Захарова

Перша дочка зірки "Кадетів" померла, коли їй було всього вісім місяців. Після цього Захарова ніяк не могла вийти з депресії, і розлучилася з чоловіком. Актрисі вдалося повернутись до життя і народити дочку, але хто батько дівчинки - невідомо. Жінка боїться, що суспільна увага знову розвалить її сім'ї і намагається її не показувати.

Нагадаємо, у російському аеропорту "Шереметьево", де популярна співачка Світлана Лобода влаштувала скандал, прокоментували інцидент.

Раніше Знай.ua повідомляв, українська певица Світлана Лобода обурена низькою якістю послуг в аеропорту Російської Федерації. Зірка вперше прокоментувала, після оприлюднення в мережі відеоролика, де обурюється погана роботою співробітників віп-залу "Шереметьєво", інцидент.

Також Знай.ua писав, Лобода з дочкою шокували розкішним відпочинком на Мальдівах.