Співачка Оля Полякова підхопила челлендж "10 років тому" і показала користувачам, як виглядала на самому початку своєї кар'єри. Передає Clutch.

Здається, що Оля зовсім не постаріла, і десять років потому виглядає все так само свіжо. У 25 років співачка була не менш епатажною, а всі її виходи в світ були в яскравих образах.

У 2008 році Полякової довелося знятися у спокусливому образі пін-ап дівчат. Варто зазначити, що сьогодні співачка виглядає такою ж чарівною і романтичною.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Концертні костюми Олі також зазнали зміни, але залишилися такими ж епатажними.

Шанувальники відзначили, що Оля Полякова завжди виглядала круто, а краси та життєвої енергії у неї не відняти.

"Олечка Ви завжди будете Королевою!!", "Ви сама досконалість👍👍👍 захоплююся вами❤️", "Королева не старіє,а з роками тільки краше😍", "Ви красуня скрізь)💖", "Прекрассна в будь-якому образі, і в будь-якому віці😍😍😍😍", "Красуня", — написали в коментарях підписники.

Раніше повідомлялося, що донька популярної української співачки Олі Полякової, яка слідом за матір'ю активно викладає у соцмережі фото з відпочинку, на цей раз здивувала користувачів мережі.

Нагадаємо, що Оля Полякова після дуже напруженого концертного графіка з сім'єю відправилася в Таїланд. Про це пише портал "Политека".

Зірка із задоволенням ділиться з шанувальниками яскравими фото з відпустки в соціальних мережах. 13-річна донька Олі Полякової слідує її прикладу. І ось сьогодні, 14 січня, на своїй офіційній сторінці в Instagram опублікувала яскраве фото. Цього разу на своїй instagram-сторінці Маша Полякова опублікувала нове фото, на якому демонструє стрункі ніжки — такі ж довгі, як у її зіркової мами.

Нагадаємо, Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Раніше Знай.ua повідомляв, дочка Олі Полякової відправила в Росію обіцяний Путіним рай.

Також Знай.ua писав, Оля Полякова накинулася на хейтеров дочки.