На россТВ вже зовсім скоро стартує шостий сезон шоу "Голос.Діти". Як повідомляється, в новому сезоні дітей будуть судити артисти, у яких вже є досвід на проекті - Пелагея і Валерій Меладзе. Також з великою ймовірністю суддівське крісло займе українська співачка Світлана Лобода, яка давно активно живе і працює в Росії.

Востаннє співачку бачили серед наставників вокального шоу у 2013-му році. Тоді в українській версії проекту вона сиділа в журі з Олегом Скрипкою та Тіною Кароль.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Так, на цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує, мабуть, в залі для репетицій, на ній відповідне вбрання. Світлана сфотографувала себе в дзеркало, демонструючи оголений живіт. На ній чорні лосини і короткий чорний топ на бретелях. Вона зав'язала на талії картату сорочку, а на голові у неї величезна капелюх. Волосся Лободи розпущене і спадає на плечі, а на обличчі немає макіяжу і втомлений вигляд.

У підписі до фотографії Лобода написала: "Светік втомилася". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Люди просять артистку не перевтомлюватися, адже нещодавно вона пережила операцію на нирках. До того ж, деякі хотіли побачити прес на животі співачки, адже вона не просто так оголила живіт, але не вийшло.

Нагадаємо, українська співачка Світлана Лобода обурена низькою якістю послуг в аеропорту Російської Федерації.

Раніше Знай.uа повідомляв, розкута Світлана Лобода показала улюблені пози.

Також Знай.uа писав, Лобода у купальнику збудила райські острови.