Шоумен Дмитро Нагієв запостив в Instagram фото зі спущеними штанами. Вирішив, мабуть, що всім передплатникам в країні та за її межами необхідно побачити те, що під ними. Показавши білі труси і виставивши на суд громадськості їх вміст, Нагієв наразився на шквал бурхливої критики. Не оцінив татів вчинок і його син, Кирило Нагієв. Він присоромив зіркового тата: "У всіх нормальні батьки, а мій на всю країну господарство показує) як я бути?". Це, мабуть, подіяло, і Нагієв тут же видалив пікантні кадри.

"Нескінченно можна дивитися на три речі: як тече вода, горить вогонь, і на мене без штанів. Але я знімав їх до того, як це стало мейнстрімом", значилося під фотографіями шоумена. І до цього було зрозуміло, що Нагієв не помре від скромності, але тепер його витівка перевершила всі попередні. Всього за час цей знімок зібрав понад 175 тисяч лайків і безліч коментарів. Але крім критики, були ще й захоплені відгуки від фоловерів жіночої статі

Фанатки Дмитра відразу звернули пильну увагу на обриси чоловічої гідності Нагієва. Деякі зізналися, що збільшили знімок, щоб розглянути деталі. "Щелепа впала!", "Чекаємо другу серію. Давай швидше знімай", "Це найкраще, що я бачила", "Збережу. Заскриню. Поставлю на заставку телефону", "Ну не треба так на ніч, Дмитро", – розсипалися в компліментах користувачки соцмережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пізніше замість цього він виклав селфі і написав: "І полаяли і похвалили. Так сказати, метод батога і пряника. А нам мазохістам-ласунам, це тільки подобається (тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені. Прим.ред.)".

Численні передплатники висловилися щодо піднятого галасу. "смуток нисусветная в очах… эпотаж це пустощі… душі там в "хоромах"., ох несолодко… мабуть криза брак духовної їжі… так воно і є!", "Чіткий прям🤣прочухан людей зайшла, не дарма ви", "Це прикольно звичайно і зрештою… але особа Першого каналу "Голос діти"…", "Димычу, уваги що чи не вистачає…… йому людини милого і з розумінням не вистачає… круговерть і фальш навколо напружила, видно, вже порядком… звідси такий вчинок…" проаналізували дії Дмитра Нагієва інтернет-користувачі.

Нагадаємо, раніше ми писали про «золотий рот на Новий Рік»: стали відомі святкові гонорари таких зірок, як Лобода, Кіркоров, Гагаріна та багато інших.

Знай.uа повідомляв: Айзек Азімов передбачав майбутнє: які пророцтва фантаста сбілись до 2019 року.

Нагадаємо, синоптики приголомшили глобальним прогнозом на 2019: выморозит і підсмажить.

Знай.uа писав – відпустка по знаку Зодіаку – куди поїхати, щоб відпочити в повній мірі.

Останній Мольфар Карпат передрік долю України: його боявся навіть Янукович.