Музиканти висловлюють свої думки про політику не лише Україні, Голлівуд теж не звик мовчати, а особливо скандальна представниця американського шоу-бізнесу співачка Леді Гага.

Леді Гага
Леді Гага

Про це пишуть американські таблоїди.

У повідомленні йдеться, що черговий концерт поп-діви у Лос-Анджелесі відзначився винятковим музичним виконанням з деяким політичним підтекстом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В суботу, 19 січня, Леді Гага виступила у театральному парку Лас-Вегасу. Однак концертна програма несподівано пішло не за сценарієм. Зірка вирішила зробити раптову паузу під час своєї гри на фортепіано, щоб прямо зі сцени висловити власне бачення на ЛГБТ-руху. Точніше, на його "придушення" з боку Трампа й віце-президента Сполучених Штатів – Майкла Пенса.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Що цікаво, ненависник соцменшин був присутній на концерті разом зі своєю дружиною Карен. За словами зірки, політик намагався вчинити "по-християнськи", але все вийшло зовсім навпаки. Адже нетерпимість – це не про релігію, вважає сканальна співачка.

Леді Гага відкрито задалась питанням, "коли" і "чи відкриє президент уряд" – за що отримала рясний шквал оплесків. Продовжила хвилею звинувачень проти Пенса та Другої леді країни, що днями раніше оголосила скандальну промову в одній із католицьких шкіл.

Співачка висловила своє обурення з приводу того, що безліч американських учителів відкрито підтримують ЛГБТ-спільноту, особливо при своїх учнях. Що цікаво, Карен Пенс працює у тій самій школі.

Скандалістка Леді Гага не змогла змовчати та зробила категоричну політичну заяву до своїх глядачів.

"Я вважаю себе християнкою. І що я напевне знаю про християнство – це те, що ми не терпимо упереджень і раді кожному. Містер Пенс, якщо ви вважаєте, що робота вашої дружини у нетерпимій школі цілком прийнятна – ви помиляєтесь", - заявила Гага.

На завершення співачка додала фразу, якою остаточно "нокаутувала" чиновника:

"Ви – найгірша ілюстрація того, що означає бути християнином".

Нагадаємо, життя американської співачки Леді Гаги сколихнула сумна новина, якою вона вирішила поділитися зі своїми фанатами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, набирає обертів скандал навколо культового виконавця Ар Келлі.

Також Знай.ua писав про те, що Леді Гага часто тішить шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram.