Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка вирішила святкувати весь тиждень і запросила друзів в ресторан, надівши довгу золоту сукню. Втім, фігуру Анастасії шанувальники так і не оцінили.

"Відзначаємо!!!🌺", - лаконічно повідомила Волочкова. Фолловери прийнялись критикувати: "Де талія?На Мальдівах?", "Така Широка талія😣 Ось вона ж каже що вона займається😏 прям не віриться", "Що у неї за жахливий «дорохобохатий» перстень з величезною стікляшкою?😱", "Груди чомусь весь час в різні боки", "У коня хвіст віджати".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.