Українська співачка Tayanna вразила заявою щодо своєї майбутньої участі у Національному відборі на "Євробачення".

Одна з найсильніших учасниць вирішила відмовитися від цьогорічного відбору та пояснила причини. Про це вона повідомила у Facebook.

"Вчора ввечері я прийняла дуже непросте, але усвідомлене для себе рішення. Цього року я не братиму участь в Національному відборі на "Євробачення". Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподіваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумінням", - написала Tayanna.

За словами співачки, "інодi всесвіт не дає чогось не тому, що цього не заслуговуєш, а тому, що заслуговуєш чогось іншого.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Аби це підтвердити, відчуваю, що саме зараз я маю зробити цей вибір. Я впевнена, що знайдуться артисти, які не потрапили до переліку учасників, але яким квиток до Ізраїлю потрібніше, ніж мені", - розповіла зірка.

Вона також переконана, що головне змагання в житті творчої людини – це змагання з собою.

"Отримати перемогу в ньому можна лише за однієї умови – бути щирим з собою та мати силу приймати непрості рішення. Поважаю та люблю всю нашу команду, яка вірить в мене та весь цей час робила все, щоб ми досягнули цієї амбітної мети. Але я кажу Ні. Досить. Наразі я поринаю в те, що мене дійсно захоплює - запис нового альбому та підготовка до сольного концерту", - додала Tayanna.

Нагадаємо, в Києві намагалися зірвати концерт популярного виконавця Макса Барських. Однак на його захист несподівано прийшов кліпмейкер Алан Бадоєв.

Як повідомляв раніше Знай.uа, українська співачка Tayanna показала спокусливе тіло в новому кліпі, чим буквально звела з розуму більшу частину чоловічого наслення України. Кліпмейкером виступив Алан Бадоєв.

Також Знай.uа писав, що новий кліп ONUKA зняли під Києвом у масштабному звалищі в Підгірцях. Таку незвичайну локацію для зйомок вибрав режисер відео відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.