Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка явно переплутала райські Мальдіви з холодною Москвою, тому вирішила пробігтися по снігу в купальнику. Шанувальники, однак, відразу ж відзначили схожість Анастасії з коробкою, Джигурдою та палкою ковбаси.

"Не Мальдіви, звичайно...😂 Але мороз я теж люблю.💨 Прекрасний початок дня народження.💨🌺 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Фігура як у Джигурди", "Палка ковбаси", "Ну і коробка!", "Спанч-Боб😢", "Талія як у кота Віталія 😂", "Ви така мужня😂".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.