Відома українська виконавиця Злата Огневич, яка нещодавно поділилася з фанатами яскравими фото з відпочинку на Балі, взяла участь у челенджі #10yearschallenge, і показала шанувальникам, як вона виглядала десять років тому.

Злата Огневич
Злата Огневич

Про це стало відомо завдяки новому посту в Instagram.

"Мені подобається! Мабуть в 2009 я мріяла саме так виглядати через 10 років!", — написала українська красуня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зазначити, що ці фото шокували фанатів співачки, які не втомлюються робити їй компліменти і дивуються тому, що зараз вона виглядає набагато краще.

"Це просто неможливо! Ви зараз виглядаєте молодше!; час не має влади над істинною красою; ти схудла; це все тому, що в Україні найкрасивіші дівчата; чому очі такі сумні; немов лялька", — пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Варто нагадати, що відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила показати, як виглядала десять років тому, прийнявши участь у популярному 10 years challenge. Так, артистка зізналася, що подібними кадрами "підставляється під обстріл".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що меломани всього світу в шоці від нещодавньої заяви популярної британської співачки Адель. Так, виконавиця вирішила не продовжувати музичну кар'єру і піти зі сцени. Але фанати співачки вирішили, що їй просто так не піти. У мережі з'явився оригінальний флешмоб, який буквально заполонив профілі користувачів Instagram.

Відома співачка спробувала пояснити своє рішення. І за словами Адель, вона хоче приділяти більше часу 6-річному синові Анджело, оскільки обділяла його увагою через насичені гастролі.

Нагадаємо, "Квартал 95" підірвав мережу новим челленджем: Кабмінперерахуй.

Як повідомляв Знай.uа Злата Огневич в бікіні показала казковий Балі: гаряче фото.

Знай.uа писав, Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні: фото 18+.