Вже 9 лютого в Києві стартує перша хвиля Національного відбору на "Євробачення 2019", серед перших 8 учасників вимогливе журі визначить найкращих. У суддівській ложі глядачі побачать добре знайому з минулого року команду: Джамала, Андрій Данилко, Євген Філатов.

З-поміж 16-ти учасників Нацвідбору на Євробачення 2019 виділяється яскрава трійка сольних вокалістів: LAUD, Ivan NAVI, KHAYAT.

LAUD (Владислав Каращук)

Йому всього 21 і перша згадка про музиканта датується минулим роком, з Національного відбору. З піснею "Waiting" співак дійшов до фіналу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Владислав народився в Києві в музичній сім'ї. Дідусем співака був український піаніст, педагог, директор Музичного училища ім. Глієра в Києві Віталій Каращук. Мама — викладач по класу фортепіано, батько — кларнетист.

LAUD з п'яти років освоїв гітару, з семи став займатися вокалом, згодом брав участь у різних дитячих вокальних конкурсах і фестивалях ("Слов'янський базар", "Чорноморські ігри" і навіть "Дитяче Євробачення").

Три роки тому Владислав Каращук був учасників шостого сезону шоу "Голос країни", де в команді Івана Дорна дійшов до фіналу і зайняв 4 місце.

Дивіться: LAUD, Відчуваю

Ivan NAVI (Іван Сяркевич)

Родом зі Львова, йому 26. Займався боксом, а також трохи захоплювався музикою (хлопчик п'ять років ходив на курси по грі на акордеоні), після школи Сяркевич поступив у Львівський інститут менеджменту на спеціальність "маркетолог".

Також активно став пробувати свої сили в різних талант-шоу. На телеканалі "Інтер" він був у команді "Шоу №1", пізніше став півфіналістом "Голосу країни" на "1+1" (команда Олега Скрипки). У 2015 році молодий талант спробував свої сили у шоу "Співай як зірка". Саме в цьому шоу Ваню помітив Кузьма Скрябін і запропонував хлопцеві звучне сценічне ім'я — Ivan NAVI.

Минулого року музикант презентував свій перший альбом "Такі молоді", в який увійшло 18 пісень. Серед композицій — переписана пісня "Птахи" гурту "Скрябін". Вирішив спробувати свої сили в Нацвідборі на Євробачення 2019.

Дивіться: Ivan NAVI - Закохуюсь, All For The Love

KHAYAT (Адо Хаят)

Можна сказати "темна конячка" конкурсу, тому що про нього відомо не так багато: Адо Хаяті (справжнє ім'я — Андрій) знайшов оригінальне звучання крізь з'єднання українських мотивів з сучасними.

У співка поки що є дві пісні: "DEVOCHKA" і "Ясно". При цьому обидві пісні були представлені в 2018 році. Для виконавця саме участь у Нацвідборі на Євробачення 2019 являється першим і дуже важливим досвідом.

Дивіться: KHAYAT - Devochka [Official Audio]

Нагадаємо, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька поділилася в мережі пікантним знімком.

Як повідомляв "Знай.ua", Мадонна збирається запалити на "Євробаченні 2019". Також "Знай.ua" писав, відомий український музикант представив пісню для Євробачення-2019.