Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка всю вагітність присвятила роботі, багато подорожувала, але зізналася, що хоче втекти на іншу планету, а замість цього піде на сеанс до психолога.

"Іноді просто хочеться кинути все і втекти від усього світу на іншу планету в надії, що десь там далеко ти знайдеш щастя 😀, але, як каже моя мама: «Ти можеш поїхати куди завгодно і думати , що будеш щасливіше , але забуваєш , що ти візьмеш з собою туди СЕБЕ» 🙈так, Так , а в доповненні з собою всі свої завдання , проблеми і клопоти... Тому кожен раз, коли я з чимось незгодна, спершу починаю працювати над собою і аналізувати, чому ця неприємна ситуація трапилася зі мною.
Часто чую фразу: «отплати тією ж монетою» , але мені здається, що так неправильно. Якщо хтось поступає погано, значить і я повинна опуститися до рівня людини і теж посупити погано???? Ні, вже краще я буду робити світ добрішим. А цій негарній людині повернеться в трикратному розмірі, але вже не від мене, а від когось іншого.
Але що ж робити з накопиченим стресом?
Завтра піду до психолога розбиратися 🤷🏼‍♀️(з боку неупередженим поглядом напевно видніше)
А ви як ставитеся до психологів?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Післяпологова депресія пішла?", "👍 Регіночка, все буде добре, головне постарайтеся не нервувати 💖💖💖", "Регіна розумниця,все у вас буде добре!" "Це все післяпологові гормони,добре, якщо є можливість сходити до психолога! Удачі вам))".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.