Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів, де відпочивала зі старшою донькою Євою. Так, артистка показала кілька кадрів маленької в стильній сукні і зізналася, що Євангеліна думає про маму.

"Моя дочка вважає, що мама у неї -молодець 👻🧜‍♀️", - похвалилася Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Діти кажуть правду і ніколи не брешуть про почуття😇👍🌹", "Мама дійсно молодець! Дочка мила ❤️❤️❤️❤️", "Було б дивно, якби дочка так не вважала))", "Кожна жаба своє болото хвалить", "Яка гарна дівчинка ❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.