Зірки часом теж страждають від зайвої ваги. Однак їм із-за професією потрібно завжди залишатися у формі. Тому у багатьох із них, особливо у тих знаменитостей, які схильні до повноти, є свої секрети збереження стрункості і швидкого схуднення. Дізнайтеся, як всього за тиждень схуднути на розмір.

Співачка Алла Кудлай переконана, що в першу чергу потрібно відмовитися від солодкого і хліба. У неї в будинку ніколи не буває цукерок, тортиків і булочок. Єдине солодке, що може дозволити собі зірка – трошки меду.

Добре худнути, на її думку, на супчиках можна, але тільки на ненаваристых. Також сприяє швидкому схудненню салати. Кудлай навіть поділилася рецептом одного з своїх улюблених.

Салат з пекінською капустою, горіхами і зеленню

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Знадобляться пекінська капуста, кріп, петрушка, кінза, рукола, зелений лук, волоські горіхи. Все це подрібніть. Приправити оливковою олією. І приємного апетиту!

Зірка українського шоубізу Віталій Борисюк і зовсім зізнався, що за місяць зміг схуднути на 10 кілограмів.

"Після шести вечора не їв. А до 18:00. можна практично все. Навіть десерти собі дозволяв. Прокинувшись зранку їв фрукти. Через годину снідав. Потім можна їсти кілька разів, але порції повинні бути невеликі. Хліба краще вживати поменше. За тиждень пішло три з половиною кілограми, а за місяць — десять", - розповідає артист.

Він зазначає, що не їсть цукру, борошна та яєць. Однак десертів воліє вівсяний торт.

"Вівсяні коржі перемазуються перебитою в блендері запеченої гарбуза з яблуком", - поділився рецептом чоловік Ольга Сумська.

Нагадаємо, їмо раз в день: що потрібно знати про OMAD-дієту. Наскільки корисна екстремальна дієта.

Як повідомляв Знай. ua, міцні кістки, здоровий мозок і не тільки: топ-5 причин є заморожену ожину. Все про корисні властивості чорної ягоди.

Знай. ua писав, про міфи про здоровий спосіб життя: найпопулярніші звички несподівано виявилися небезпечними. Коли ми вибираємо здоровий спосіб життя, потрібно знати ті речі, які можуть зашкодити.