Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість відпочивала в сонячному Майямі, а тепер інтригує шанувальників сюрпризом. Так, артистка виставила селфі з недавніх зйомок, однак воно сподобалося далеко не всім.

"#shooting", - заінтригувала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Чуже обличчя. Не схожа на себе. Щось змінилося.", "Силіконова!😂", "Постаріла...", "
Навіщо всі фото в цьому ракурсі? Думаєш що це твоя найкраща сторона?", "Дуже, на Началову стала схожа( може не варто вдаватися до уколів краси?( завжди подобалася,дуже шикарна.. Зараз сильно змінилася(".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.