Про давню ворожнечу двох зірок російської естради - Алли Пугачової та Ірини Алєгрової давно знають шанувальники, це і не дивно, що дві сильні та успішні жінки навряд чи зможуть залишатися у дружніх стосунках та не конкурувати.

Однак днями стало відомо про те, що Алла Пугачова нібито забула про давню ворожнечу та привітала Ірину Аллегрову з 67-річчям у мережі. Однак зробила вона це в дещо дивний спосіб.

"Іришо, з Днем народження! Нехай ніхто і ніщо не затьмарює твого життя", - написала артистка в Instagram та додала спільне фото з Алегровою.

Утім фото з іменинницею, яке обрала Примадонна, гарним назвати дуже важно. І тепер підписники міркують, чи не навмисне Алла те зробила.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Оригінальне привітання обрала Алла для суперниці. Мабуть, довго перебирала фотки, доки не знайшла таку, де Ірина вийшла, м'яко кажучи, не дуже... люблю Аллу, але це вже занадто...", "Бабці смалять... Приколістки... Це такий стьоб", - переконані у мережі.

Нагадаємо, російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав допис Галкін.

Під дописом з’явилось безліч здивованих коментарів щодо неприродно молодого вигляду Примадонни: чи то захопилася фотошопом, чи то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальний музичний критик Сергій Сосєдов прокоментував підготовку до грандіозного концерту, який відбудеться на честь 70-літнього ювілею Примадонни російської естради Алли Пугачової.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Музичний критик вважає, що Примадонна не має право називатися співачкою, тому що перестала повноцінно виступати на сцені вже багато років тому.

Також Знай.ua писав про те, що скандальний актор Стас Садальський, який не скупиться на жорстку критику на адресу інших зірок шоу-бізнесу, дістався до Максима Галкіна.