Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка вирішила виставити яскраві кадри з рожевому купальнику, похвалившись стрункою фігурою.

"3-й Райський день на Мальдівах! Насолоджуюсь кольорами... і смаженим тунцем)🙏
Найпопулярніше запитання в коментарях ..
-А скільки коштує задоволення, відпочивати на Мальдівах?
- середньостатистичному українцю зарплати вистачить на 16 хвилин і 35 секунд, це якщо без трансферу😆😆😆Так що дівчата, краще трясти кавалерів😁
Ну а мене українського блогера, другою у світі після @chiaraferragniзапросили відвідати 3 найкращі і найновіші готелі на Мальдівах!зараз я в @carpediemresortsmaldives. Так що дивіться сторіс, лайкайте ці райські куточки і пишіть запитання в коментарях!", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Дааааа Леська Ти розкішна )))))😂👏😁😍🤗", "Багінннняяяяяя👑👑👑💓", "Дуже гарна, позитивна, щаслива 😍😘👍", "Класно виглядаєш!!! Леська".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.