Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирішила показати знімок з недавньої фотосесії для реклами власного бренду "KKW BEAUTY". Так, Кім виставила портретний знімок з червоною помадою на губах, однак шанувальники одразу ж звинуватили її в надмірній ретуші.

"В захваті від нової червоної помадки!", - прорекламувала Кардашьян. За 20 годин кадр встиг зібрати 1, 2 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні як завжди захоплювалися красою світської левиці, засипаючи її компліментами. Були і ті, кому фотошоп обличчя зовсім не припав до душі, адже останнім часом дівчата все більше прагнуть натуральності.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.