Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирішила показати знімок з дества, зроблений її бабусею. Так, в той день бабуся подарувала Кім сукню зі свого магазину одягу і онучка надовго запам'ятала добрий момент.

"Я все ще пам'ятаю цей день. Я гостювала у бабусі з дідусем в Сан-Дієго, і вона купила мені це плаття в своєму магазині дитячого одягу, і нам довелося зупинитися і сфотографуватися, тому що саме так роблять бабусі і дідусі ❤️📷", - трепетно підписала Кардашьян. За 14 годин кадр набрав понад 1,3 млн. лайків. Фолловери залишилися просто в захваті, взявшись розхвалювати маленьку Кім і порівнювати, хто ж з дітей найбільше схожий на маму.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.